Обучения

„Учтивостта днес се оценява все по-скъпо, нахалството изобщо няма цена.“
Маргарет Тачър

 

Знаете ли как да се държите в света на бизнес?
Тренингът цели да Ви научи как да изградите увереност и да общувате професионално с български и чуждестранни бизнес партньори.

Бизнес комуникации
и протокол

„На най-важните кръстовища в живота няма пътни знаци“
Чарли Чаплин

Колко често си задавате въпроса как ще протекат промените в корпоративен аспект? Знаете ли колко ефективни ще са тези промени? Този тренинг ще Ви помогне, защото е насочен към подобряване на цялостното състояние на фирмата Ви – човешки ресурси и финансови резултати.

Пътят от корпоративната промяна до успеха

„За да общуваме ефективно, трябва да осъзнаем, че всички сме различни по начина, по който възприемаме света и използваме това разбиране като ръководство за нашата комуникация с другите.“
Тони Робинс

 

Тренингът по бизнес комуникации ще Ви помогне да разберете собствения си стил на комуникация, както и стилът на другите, да изградите съзнание за това как да използвате тези разлики и как да бъдете ефективни комуникатори.

Изкуството на успешните бизнес комуникации

„Всички се нуждаем от търговци, които доставят стойност, която не е била там, преди да дойдат.“
Крис Мъри

 

Програмата е практически насочена и се състои почти изцяло от упражнения, симулации и ролеви игри, с помощта на които ще усвоите всичко необходимо, за да излъчвате увереност и професионализъм.

Бизнес комуникации по време на преговори

„Най-прекрасното нещо, което можеш да облечеш, е твоето самочувствие.“
Блейк Лайвли

 

Имали ли сте ситуации, в които липсата на самоувереност ви е карала да се чувствате зле? С помощта на този тренинг ще се научите:
как да цените себе си и постиженията си в живота, как да се справите със синдрома „Не съм достатъчно добрър“, как да бъдете по-самоуверени в себе си и как да повишите самочувствието си.

Пътят от самочувствието до мечтите ни

„80% от нашия успех е резултат от 20% от нашите усилия“
Вилфредо Парето

 

Замисляли ли сте как да се подготвите, за да намалите стреса и напрежението си преди важни срещи и презентации, за постигане на максимални резултати? Тенингът цели да Ви помогне да изградите собствена система за справяне със стресови ситуациии от всякакъв тип. Да внесете баланс в живота си, като подобри качеството на професионалните, лични и семейни връзки и на здравословното Ви състояние.

Стратегии за трансформиране на стреса в сила

„Доброто планиране и подготовка предотвратява лошото представяне.“
Stephen Keague

 

Тренингът цели да ви помогне да изградите увереност и да станете експерти в общуването пред публика, да изготвите подходящите презентационни материали, да представите нови техники за справяне със страха от говорене и успешното адаптиране към различни публики, да убедите и запалите ентусиазма на вашите бизнес партньори и клиенти.

Презентационни и ораторски умения

„Здравето ни много повече зависи от нашите навици и хранене, отколкото от лечебното изкуство“
Джон Лъбък

 

Искате ли завинаги да останете млади, здрави и щастливи? Този тренинг ще Ви представи 21 дневен план „стъпка по стъпка“ за това как: да направите единични промени в диетата си; да регулирате вашия глад; да се справяте със стреса; да слушате тялото си и каква обратна информация ви дава то; да наблюдавате настъпващите промени и как вашите хормони работят в правилната посока, за да отслабнете, да се чувствате енергични, стегнати и секси.

Бъдете завинаги млади, здрави и щастливи

За консултация относно избора на обучение,

 

моля свържете се с нас!