За мен

„Ако искате да бъдете щастливи, насочете усилията си да контолирате платната, а не вятъра“
IMG_3164

Силвия Василева

е родена и израснала в Будапеща, Унгария. Живяла е в Унгария, Испания, Великобритания, Япония и САЩ.

 

Завършва средното си образование в Будапеща. Започва висшето си образование в България в областта на хуманната медицина, a след това в Унгария, като завършва две години в медицински университет. Придобива висшето си образование по Международен бизнес в European Business School в Лондон и Мадрид.

 

Започва работа в две големи инвестиционни банки в Лондон – Credit Suisse First Boston и ING Barings – където работи в отдел „Развиващи се пазари“ и покрива компании от фармацевтичния сектор. Поради интереса си в областта на медицината и фармацията в България е мениджър „Бизнес развитие“ и мениджър „Организационно развитие“ в Балканфарма (по-късно Актавис), и управлява процеса по унифициране на организационната култура на сливащите се компании. Продължава професионалната си реализация като Директор бизнес развитие на Международната търговска камара (ICC Bulgaria).

 

Има диплома по Невро-лингвистично програмиране (НЛП) от Института по Невро-лингвистично програмиране (НЛП) София. Практикува тази специалност от четири години. Сертифициран професионален коуч от Тhe Institute for Professional Excellence in Coaching (iPEC), USA, акредитиран от International Coach Federation и HR Certification Institute.